субота, 3. мај 2014.

Prodaja i poeni



Možete napraviti i stranicu ( page ) na facebook-u na kojoj promovišete razne proizvode. Svaki put kada neko kupi sa TripleClicks dobijate 45% od profita koji ostvari SFI na toj prodaji + MRP i VP. O MRP i VP ću ubrzo nešto više reći, a shvatite ih kao “novac” jer to i jesu – interna SFI valuta. To Vam osim već ostvarene zarade donosi JOŠ ZARADE!
Za razne aktuelne ponude pogledajte na TripleClicks shopu. A da biste vidjeli koliko zarađujete na konkretnom proizvodu morate prvo da se besplatno registrujete kao SFI affiliate. Potom otvorite TripleClicks shop i ulogujte se sa istom email adresom i šifrom koju koristite i za SFI jer svi SFI affiliate-i dobijaju i nalog na TripleClicks. Nađite željeni proizvod i ispod slike proizvoda imaćete opciju SFI AFFILIATES kada ste ulogovani u vaš TripleClicks nalog. Tamo su vam navedeni vaš lični link za promociju tog određenog proizvoda. Kopirajte taj link i objavite ga uz neki prateći tekst na facebook-u, twitteru, pošaljite mail-om, porukom … Kada neko ko je zainteresovan klikne na taj link sistem ga beleži kao vašeg kupca jer je kliknuo na vaš link. I nepogrešivo vama zaračunava proviziju. Iskopirajte vaš jedinstveni promo link koji će vam sistem sam generisati za željeni proizvod i krenite sa promocijom. 


Sa ovakvim potencijalom Clickbank, Amazon, CPA mreže – sve vam to više ne treba! SFI vam daje sve na gotovo – i banere, i tekstove za oglase, i alate za promociju, pa čak ako tako želite – flajere koje možete da štampate i kačite na oglasne table, obrasce vizit kartica, oglase za štampane novine itd. Za razliku od ClickBanka, Amazona i CPA mreža gde često ne dozvoljavaju Facebook i Twitter promocije, te vam traže da izrađujete web sajt i potom radite dugotrajno i mukotrpno, a ponekad i SKUPO, rangiranje na Google pretraživaču, ovde možete da krenete – ODMAH! Za razliku od CPA mreža u koje ne možete ući tako lako SFI se možete pridružiti odmah. Za razliku od Clickbank-a u SFI nećete čekati da vam se skupi $100 zarade, barem 5 prodaja sa 3 različita načina plaćanja – u SFI zaradu dobijate svakog 10-og u mesecu a minimum za isplatu je svega $20. Za razliku od CPA mreža, Clickbank-a, Amazona itd. gde od jednog klijenta zarađujete JEDNOM, u SFI zarađujete SVAKI PUT kada klijent nešto kupi! On će doći zbog neke povoljne ponude danas, ali šta god i kada god u budućnosti da još kupi, od preko 100.000 artikala – a stalno se ubacuju i novi, VI dobijate opet 45% provizije. Za razliku od Clickbanka, CPA mreža, Amazona … gde postoje Forumi za razmjenu ideja među kolegama, ali NIKO u stvari NEĆE da vam otkrije svoje tajne uspeha jer ste mu vi KONKURENCIJA (!) u SFI imate bezrezervnu podršku čitavog tima iznad vas. Naime, i da se vaš sponzor “ulenji” iznad njega UVEK ima neki Team Leader koji vas vidi i koji će vam pomoći – jer i on ima interes u tome da vi što više zaradite.


Нема коментара:

Постави коментар