субота, 3. мај 2014.

MLM i Profit Share program - Versa Points



SFI je i online MLM program i to od startnih 6 pa do 12 nivoa, što vam omogućava stabilan prihod na duge staze. Za one koji nisu familijarni mnogo sa MLM programima – ne brinite. Kroz već pomenute besplatne edukativne programe sve ćete naučiti.
SFI ima i profit share program. Svi članovi koji u tekućem mesecu sakupe minimum 1.500 poena ulaze u ovaj program automatski. 40% od svog čistog profita ostvarenog u tom mesecu, SFI dijeli sa svojim EA – Executive Affiliate-ima, a to su oni koji su sakupili minimum 1.500 poena. NE MORATE NIŠTA DA KUPUJETE DA BISTE SAKUPILI 1.500 POENA I DOBILI DEO PROFITA! Što više poena sakupite to će biti veći deo profita vaš. Zato i kažem da su VP kao pare, jer vam donose pare.


Poeni se u SFI zovu Versa Points – VP. Veoma je lako sakupiti 1.500 VP već u prvih sat-dva od registracije. Naime, poeni se besplatno sakupljaju na svakom koraku. SFI će vas nagraditi sa 1, 5, 10, 100, 200 pa i 500 poena za različite vaše aktivnosti. A te aktivnosti su tipa – dopuni svoj profil, pogledaj stranicu sa novostima, lajkuj njihovu facebook stranicu, postani njihov twitter follover itd… Takvim aktivnostima vi pomažete firmi da se više promoviše, ali pomažete i sopstvenom poslu jer je SFI i MLM program. Zauzvrat od SFI dobijate poene, i sa 1.500 i više ulazite u profit share program. Važno je da se odmah nakon registracije ulogujete u vašu SFI online kancelariju ( affiliate center kako ga oni zovu ) i da otvorite HOME pa “TO-DO LIST”. Na vašoj “TO-DO LIST” ( lista zadataka ) naći ćete mnoge aktivnosti koje vas ne koštaju baš ništa a sa kojima sakupljate poene ( VP ). Važno je da to uradite odmah nakon registracije jer čim sakupite 500 VP dobijate BONUS 200 VP. Ali BONUS 200 VP dobijate samo ako sakupite barem 500 VP u prvih 24h. Sa tim bonusom ćete već imati 700 VP. Ima još mnogo aktivnosti sa kojima ćete sakupiti odmah još 800 VP i postati EA – Executive Affiliate za sat-dva nakon što ste se registrovali. A to je priznaćete odličan početak vašeg posla!
Kada smo kod MLM dijela priče, najlepše od svega je što u SFI postoje i lični ( PSA – Personal Sponsored Affiliates ) i ko-sponzorisani članovi ( CSA – Co-Sponsored Affiliates ). Ove druge dobijate na razne načine. Na primer, kada dostignete status EA kompanija će vam dodeliti minimum 2 CSA.
Postoje i aukcije na TripleClicks na kojima možete dobiti 50, 100 ili čak 200 CSA! Kada dobijete aukciju sve te CSA dobijate ODMAH! Odakle toliki članovi? 


Sam SFI se redovno oglašava i promoviše na brojnim besplatnim ali i plaćenim servisima – web stranice, oglasnici, razmjene banera, Google Adwords, lokalni časopisi, TV i radio stanice … Dnevno se u SFI upisuje ponekad i po 10.000 novih članova iz celog sveta! Kao SFI affiliate imate mogućnost da kupite deo affiliate-a koje SFI registruje na ovaj način, kroz S-builder Co-Op. Ako niste vični regrutovanju drugih članova, a nemate ni iskustva sa marketing kampanjama na internetu onda jednostavno možete da kupite “poziciju” tj. deo affiliate-a koje će registrovati marketinški stručnjaci iz SFI ispod vas!
Od svih PSA i CSA imate procenat. SFI ima ogroman online shop koji se zove TripleClicks i na kojem se nudi preko 100.000 proizvoda i usluga, dostupnih kupcima iz preko 90 zemalja svijeta, sa preko 50 različitih opcija plaćanja ( pošto nemaju svi PayPal ), sa čestim promo akcijama, aukcijama … Svaki put kada neko od vaših PSA ili CSA kupi bilo šta tamo vi dobijate proviziju. Sad zamislite da osvojite na aukciji 200 CSA? Ili da učlanite hiljade ljudi?
Ali ne samo to – vaši PSA možda neće kupovati na TripleClicks već će ZARADITI promocijom proizvoda sa TripleClicks-a. Što više zarade vaši affiliate-i to više ćete zaraditi i vi! Zato vam se isplati da oformite što veći tim. A kako je program u 7 nivoa isplati vam se i da pomognete tim članovima da učlane i oni što više ljudi.

Нема коментара:

Постави коментар