субота, 3. мај 2014.

Pricebenders ili aukcije



Na TripleClicks se organizuju i online Pennyaukcije uživo. Ideja je sasvim jednostavna – “biddujete” neki proizvod na online aukciji i ako vaša ponuda bude najpovoljnija taj proizvod je vaš po toj ceni. Tako se može doći do laptopa za $20, iPad-a za $2 …
Naravno, kod aukcija vam treba malo iskustva i sreće, ali se može dobiti. Spisak svih dosadašnjih dobitnika na aukcijama možete vidjeti ako KLIKNETE OVDE.
Za učešće na aukcijama potrebni su vam TC krediti. Svaki klik na BID NOW vas “košta” 1 TC Credit. Krediti se prodaju na komad ili paket. 1 TC kredit je najneisplativija opcija jer košta $1.99. Postoje paketi od 10 TC kredita za $5,90, 20 TC kredita za $9,80, 50 TC kredita za $21 i 200 TC kredita za $64.
http://www.tripleclicks.com/14235333/pbgw

SAMO ZA SFI AFFILIATE POSTOJI I “SAKRIVENI” PAKET OD 100 i 125 TC KREDITA ZA SVEGA $29, odnosno $36.25 ! To je najjefitnije što ih možete kupiti.
VI NE MORATE DA SE TROŠITE NA KREDITE AKO NEĆETE! SFI AFFILIATE-i NEMAJU OBAVEZU KUPOVINE BILO ČEGA PA TAKO NI TC KREDITA.
Možete ODLIČNO DA ZARADITE promocijom aukcija a da ne potrošite ni pare! Prosto promovišite TripleClicks aukcije po facebook-u. Penny aukcije su “napolju” jako popularne. No za razliku od drugih takođe veoma popularnih aukcijskih sajtova, ovde krediti za učešće na aukciji koštaju UBEDLJIVO NAJMANJE! Sad se pitate gdje i kako mi tu zarađujemo? Pa svi koji su se registrovali na TripleClicks da bi učestvovali na aukcijama moraju najpre da kupe TC kredite. Neki od gore navedenih paketa. Recimo da vam se John registrovao. SVAKI PUT, dakle ne samo prvi put nego svaki put, kada John kupi TC kredite VI dobijete 45% provizije! Pa John, srećno ti bidovanje dugi niz godina!

Нема коментара:

Постави коментар